Verhuur Adviseurs

Informatie over Verhuuradviseurs.com

Wij vertellen u graag meer

Rapportage

De uitgebreide achtergrondinformatie uit de rapportage wordt door een verhuuradviseur beoordeeld en met u kort besproken en in het geheel gedeeld. Het uitgebrachte advies over de  aspirant-huurder helpt u om zelf de beslissing te nemen over wel of niet verhuren. Ook voor zakelijke verhuurders is dit advies als extra service te verkrijgen.

De adviseurs zijn allen professionals, die de verzamelde data over uw aspirant- huurder op waarde beoordelen. Het lijkt zo eenvoudig een stoplichtrapport te interpreteren, maar in context met de andere data kan het heel anders uitpakken. Het getrainde oog van de adviseur haalt hier voor u voordeel uit. Gratis! Gratis is niet Gratis? Het eerste rondje is van de zaak… 

Wellicht heeft u nog wat andere vragen over verhuurzaken? De voor handen zijnde kennis en kunde is hier wellicht handig in te zetten, of als betaald adviestraject te verkrijgen. De keuze en vragen zijn geheel aan u!

Bij het invullen van de rapportaanvraag kunt u een keuze maken in welke regio de adviseur zijn of haar praktijk heeft, en zodoende dat er specifieke marktkennis aanwezig is. De rapport engine wordt in de beveiligde Klikklaar -app uitgevoerd, en hier -opvraagbaar- aan u gepresenteerd

Heeft u nu reeds specifieke of onbeantwoorde verhuurders vragen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor beantwoording door de juiste adviseur.

Waarschuwing en advies vooraf

Zorg er voor, dat uw aspirant huurder door u vooraf juist geïnformeerd is dat u checks gaat uitvoeren op de aan u verstrekte gegevens. De A.P. (Autoriteit persoonsgegevens) heeft hier strikte regels voor. Lees hierover meer in ons blog.
Privacy is voor iedereen een groot goed en dient goed beschermd te worden. Daar doen wij zeker aan mee.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?